About me

A lovable wife. Bit secretive, superstitious. Dream big. Individual and intuitional. Like learn something new. Interested in photography too so I combine cooking and taking photo of them as my practices. Love to have chitchat with friends.

I used to a rubbish at cooking, or even doing household things. Now, I can not say that I’m an expert one, but at least I can cook *lol* I enjoy making a friend with those pans, chopping board, spices, etc and I found an excitement in preparing food. My husband is a number one customer to my experimental cooking and baking;)

Now, I am a busy bee mommy of two loveable kids. Life is colourful.

My motto : Never stop learning new things, drag yourself out of your comfort zone, and you will realized that your life changing. Let’s Celebrate life once again !

ddabby

15 thoughts on “About me

  1. Dear Abby, Sil baru belajar memotret, tak ada yg special about my pics yet. Blognya Abby sangat bagus, banyak talent By! Thanx juga sdh mampir. Looking forward to your next post, ok?

  2. pas bgt krn aq lg demen belajar masak.
    oia, klo bikin cupcake/muffin, susu-nya pake fresh milk or sweetened condensed milk?
    tks ya By…

  3. Hi By, pa kbr? tks dah add aq. lgsg deh klik website kmu, wow…jd pgn praktekin tuh recipe-nya.
    pas bgt krn aq lg demen belajar masak.
    oia, klo bikin cupcake/muffin, susu-nya pake fresh milk or sweetened condensed milk?
    tks ya By…

  4. Halo Lilis…thanks yah dah add aku juga..waktu aku bikin muffin itu pake susu cair/fresh milk..tnyata aku doyan muffin juga *emang apa yang ga doyan yah*😛
    hehehe

  5. Hi Abby…salam kenal ya…liat reep2nya jadi ngiler deh…saya disini jugasenang nyoba2 resep makanan khas Indonesia…da banyak kawan orang2 Jpn yang suka dengan makanan kita.boleh share resep2nya ya…

  6. Hi Anthi..
    makasih dah mampir di blog saya yahh..maap baru on line lagi, soalnya semingguan kurang sehat😦
    monggo..resep di share, mudahan cocok pas di cobain yahh:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s